Monster Career Ad Network

Bereik geschikte kandidaten, ook als ze even niet op Monsterboard zijn.


Monster Career Ad Network is een advertentienetwerk dat jij kan inzetten om het bereik van jouw vacature te vergroten. Niet alle werkzoekenden zijn namelijk even makkelijk te vinden. Dat betekent echter niet dat ze er niet zijn. Daarom is het vergroten van jouw bereik een uitstekende mogelijkheid om nog sneller kandidaten te vinden.

Hoe werkt het?
Voeg Monster Career Ad Network toe aan jouw Monster Standard Job Ad. Jouw vacature verandert automatisch in een online advertentie die specifiek wordt getoond aan relevante kandidaten. Deze doelgroep wordt, via een cookie, op ruim 100 partner sites herkend op basis van eerder zoekgedrag op Monsterboard. Potentiële kandidaten die nog niet eerder op Monsterboard.nl zijn geweest worden herkend op locatie en krijgen jouw vacature te zien wanneer zij zich in jouw regio bevinden. Jij plaatst jouw vacature en wij zorgen voor de rest.

Een Monster Career Ad Network banner bevat:

 • Een vacaturetitel;
 • Een korte omschrijving;
 • De locatie van de vacature;
 • Een hyperlink naar jouw vacature.

Schaarse kandidaten
Voor het werven van schaarse of zeer specialistische kandidaten is dit product een waardevolle toevoeging op jouw vacature plaatsing. Het zorgt voor gemiddeld 50% meer respons op jouw vacature.

 • Extra bereik met Monster Career Ad Network €449

  Job Ad 60 dagen online, logo in de vacature, elke 7 dagen opnieuw bovenaan en 30 dagen doelgroepgericht bereik op ons advertentienetwerk €449
  Speciaal aanbevolen voor vacatures in Zorg, Bouw en IT.
  In winkelwagen