Wij helpen u de juiste persoon te vinden

Groter bereik
Monsterboard brengt jou in contact met de mensen waar jij naar op zoek bent, op de plek waar zij online hun tijd doorbrengen. Zo is jouw vacature ook te zien op de grootste vacature-verzamelsites van Nederland, op verschillende specialistische sites, maar ook op sociale media, zoals Facebook en Twitter. En via het partnernetwerk van Monsterboard (CAN), bereiken wij circa 24% van het totale internetpubliek in Nederland.

Slimmer zoeken
Wij investeren continu in nieuwe technologieën die het zoeken naar de juiste kandidaat eenvoudiger maken. Met Monster Power CV Search vind jij makkelijker en sneller geschikte kandidaten in de grootste CV Database van Nederland. En met Monster Talent CRM bereik jij met jouw persoonlijke e-mailcampagnes alleen de juiste kandidaten. Zelfs buiten de CV Database van Monsterboard in contact komen met schaars talent is mogelijk met TalentBin by Monster.

Beter meten
Wij hebben diverse tools beschikbaar die een beter inzicht geven in de ROI van jouw vacature- en mediaplaatsingen. We verzamelen bijvoorbeeld de contactgegevens van potentiële kandidaten die geïnteresseerd zijn maar niet gesolliciteerd hebben. Maar wij bieden ook complete oplossingen om de in-, door- en uitstroom van jouw personeel te managen.